Paradise Hotel, Episode 6

Kveldens episode har jeg (og Triana) valgt å kalle:

Og jentene trodde de var trygge ...Alle håpet brevet fra i går var en dårlig joke, lissom. Men det var det ikke. Jeg ble plustelig litt usikker på hva det sto i brevet, men noen er villige til å slikke skikkelig mye ræv for å slippe å gjør det som sto der.

Ingen vet hva Audun jobber med. De andre gjetter at han enten jobber i staten eller er sønnen til noen.Men Audun er LORD! Det gjør at han røyker sigar og har sykt god selvtillit. Lordetittelen har han kjøpt i Skottland for 168 kroner.

Aurora skulle ønske hun fikk en slik peilepinn på hva som skjer. Noen skal rævkjøres hvis noe skjer, men hvem?

Det viser seg at han nye fra i går, som vil ha dype samtaler, og ikke bryr seg om hvem som får´n opp i toern, skal sende hjem en gutt. Shit!

Han nye gjør ikke som han fikk beskjed om, og stiller seg bak Siri, selv om han fikk klare instrukser om å stille seg bak Maria. Folk, ass! Ikke til å stole på.. Labi må dra hjem, og er sykt forbanna.Men det er helt sjukt hvor fint han har hatt det de to dagene han har vært der, og alle de andre har blitt som en familie. Casper, som er som en bror for Labi, griner.

Det er ingen som har hatt sex eller noe.P.S. Jentene trodde de var trygge, men det kommer inn en ny dame. Hun har store lepper og DE jura lissom, og Simone bare: Fuck meg akkurat nå!

Én kommentar

moi

04.03.2014 kl.23:45

LOL ass!;)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg Heldal

Ingeborg Heldal

43, Lillehammer

Redaktør i Side2.no. Elsker klær, sko, Paris, film, musikk, gutta jeg bor sammen med, Joan Collins, Guns n'Roses, cola på boks og ALT som glitrer. Instagram: @ingeborgheldal Twitter: @IngeborgHeldal

Kategorier

Arkiv

hits